Thursday, 21 May 2020 11:29

Güzelyurt Belediyesi Ramazan Bayramı İçin Önlemlerini Aldı

Ramazan Bayramı tatili süresince Belediye tarafından verilmekte olan hizmetlerin düzenli olarak sürdürülebilmesi amacı ile birtakım tedbirler alınmıştır. Ayrıca herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için ekiplerin çalışma gün ve saatleri düzenlenerek, nöbetçi ekipler devreye konmuştur.

Temizlik Hizmetleri: Kent yol, sokak ve caddelerin temizlik hizmetleri bayram öncesi ve tüm tatil süresince kirliliğe meydan vermemek amacı ile devam ettirilecektir.

Ev  ve  işyeri  atıkları:Merkezde bulunan işyeri ve konutların evsel atıkları tatil süresince normal program aksatılmadan ekiplerimiz tarafından kaldırılacaktır.

Su  Hizmeti:Kentin  tüm  bölgelerindeki  şebekeye  24  saat  kesintisiz  verilen  su  normal programına  devam edecek. Herhangi bir şebeke arızasına karşı oluşturulan nöbetçi ekip tatil süresince devrede olacaktır.

Defin Hizmeti:Tüm mezarlıklar bayram ziyaretleri için kontrol ve bakımdan geçirildi. Ayrıca tatil süresince mezarlıklarda görevli personel bulundurulup hizmetlerin aksamadan verilmesi sağlanacaktır.

Kolluk Hizmetleri:Oluşabilecek sorun ve şikayetlere anında müdahale edilebilmesi amacı ile tatil süresince nöbetçi kolluk ekipleri görevlendirilmiştir.

Tartı  Hizmeti:Tartı Merkezi bayram tatili süresince kapalı olup, bayram sonrası normal programa devam edilecektir. Tatil süresince 0542 8349507 numaralı telefon gelecek taleplere cevap verecektir.

Salhane Hizmetleri:Kesimhane bayramın birinci ve ikinci günü kapalı olup bayramın 3. günü olan 26 Mayıs 2020 Salı günü  normal programına devam edecek.

Açık Pazar: Açık Pazar Arife günü 23 Mayıs 2020 Cumartesi günü açık olacaktır.

Tahsilat ve İçme Suyu Kontür Yükleme Hizmeti:

Vatandaşlarımızın taleplerini karşılayabilmek ve su konusunda mağdur olmalarını önlemek amacı ile Güzelyurt Belediyesi Hizmet Binası 23 Mayıs 2020 Cumartesi(arife günü), 25 Mayıs  2020  Pazartesi  (bayramın  2.  günü)  09.00-13.00  saatleri  arasında  açık  olacak.  Önödemeli su sayacı bulunan vatandaşlar ihtiyaç hasıl olması durumunda Kapalı Pazar, Kalkanlı ve Bostancı Şubelerinde bulunan paypoint noktalarından 24 saat su yüklemesi yapılabilir

Alınan tedbirlerin yanısıra tüm ihtiyaçlar ve şikayetler için 0548 829 3243, 0548 829

3245, 0548 829 3246 numaralı telefon hatları Bayram tatili süresince vatandaş şikayet ve isteklerini karşılamak ve hizmet vermek üzere tahsis edilmiştir.

Vatandaşın Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı günler dileriz.

GÜZELYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Read 2830 times

sikayet

newspaper



Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi