Çarşamba, 17 Ağustos 2016 07:34

Güzelyurt Belediyesi Kültür Evi açıldı.

Güzelyurt Belediyesi ile Eski Eserler ve Müzeler Dairesi işbirliğinde projelendirilip, Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği finans katkılarıyla restore edilen Osmanlı Hanı, Kültür Evi olarak hizmete girdi.

Osmanlı Mimarisinin tipik özelliklerini taşıyan yapı 340 m² kapalı alan ve 650m² iç avludan oluşmaktadır.

Bir odası Güzelyurt Belediyesi tarafından "Kıbrıs Türk Kültür Evi" olarak, diğer odası ise Ankara Keçiören Belediyesi tarafından "Anadolu Kültür Evi" olarak düzenlenen yapının, ziyaretlere açılması dışında 650m² büyüklüğünde olan avlusunun Güzelyurt'ta gerçekleştirilecek kültür aktivitelerine ev sahipliği yapması planlanıyor.

kultur-evi

Trip Rent a carKıbrıs Oto KiralamaKıbrıs Araç KiralamaNoyanlar Estateİnce EstateTüp Bebek KıbrısTüp Bebek Merkezi - KıbrısTosbik