Salı, 31 Aralık 2019 12:43

GÜZELYURT BELEDİYESİ YENİ YIL TEDBİRLERİ

Yeni yıl hazırlıkları çerçevesinde Belediye olarak sunmakta olduğumuz hizmetlerde herhangi bir sorun yaşanmaması amacı ile ilave tedbirler alınarak, nöbetçi ekipler devreye konulmuştur.

Temizlik  Hizmetleri: Kent yol, sokak ve caddelerin temizlik hizmetleri kirliliğe meydan vermemek amacı ile normal programında devam ettirilecektir.

Ev  ve  işyeri  atıkları: İşyeri  ve  konutların  evsel  atıkları  tatil  süresince  normal  program aksatılmadan ekiplerimiz tarafından kaldırılacaktır.

Su Hizmeti: Normal program dahilinde kentin tüm bölgelerindeki şebekeye 24 saat kesintisiz su verilip herhangi bir şebeke arızasına karşı oluşturulan nöbetçi ekip tatil süresince devrede olacaktır.

Defin  Hizmeti: Yeni  yıl  tatili  süresince  görevli  personel  bulundurulup  hizmetlerin aksamadan verilmesi sağlanacaktır.

Kolluk Hizmetleri: Oluşabilecek sorun ve şikayetlere anında müdahale edilebilmesi amacı ile nöbetçi kolluk ekipleri görevlendirilmiştir.

Tartı Hizmeti: Merkez Tartı ve Cypfruvex Tartı Merkezi 1 Ocak 2020 tarihinde kapalı olup, 2 Ocak  2020  Perşembe  günü  normal    programına  devam  edecektir. Tatil  süresince oluşabilecek taleplere 0542 888 8101 numaralı telefon  cevap verecektir.

Salhane Hizmetleri: Belediye mezbahasında kesimler rutin olarak devam edecek. Kesimhane 1  Ocak  2020  Çarşamba  günü  kapalı  olacak  ve  2  Ocak  2020  Perşembe  günü  normal

programına devam edecek.

Tahsilat  ve  İçme  Suyu  Kontür  Yükleme  Hizmeti: Ön  ödemeli  su  sayacı  bulunan vatandaşlar ihtiyaç hasıl olması durumunda Kapalı Pazar ve Kalkanlı Şubesi'nde bulunan paypoint noktalarından 24 saat su yüklemesi yapılabilir.

Alınan tedbirlerin yanısıra tüm ihtiyaçlar ve şikayetler için 0548 829 3243, 0548 829 3245, 0548 829 3246 numaralı telefon hatları vatandaş şikayet ve isteklerini karşılamak ve hizmet vermek üzere tahsis edilmiştir. Vatandaşın Yeni Yılını kutlar, sağlıklı günler dileriz

GÜZELYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI