Çarşamba, 08 Ocak 2020 12:26

"Sevgili Doktor" Beğenildi

Güzelyurt Belediyesi’nin bu yıl 22 Kasım2019 -27 Mart 2020 tarihleri arasında düzenlediği XVI. Tiyatro Günleri devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Sevgili Doktor” adlı oyunu dün akşam Güzelyurt AKM’de sahnelendi.

Oyunu UBP Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Cengiz Uzun, Belediye Meclis Üyeleri ve sanatseverler izledi.

Anton Cehov’un yazdığı Ahmet Aksoy’un yönettiği oyun gecenin sonund ayakta alkışlandı.

İnsan hakları, sınıfsal ayrım, sömürü gibi konulara mizahi bir dille yaklaşılan  oyunda birbirinden bağımsız 7 hikaye canlandırıldı.

UBP Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatro Şube Müdürü Dilek Yörük’e teşekkür plaketi takdim ederken, Dilek Yörük de Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’a hediye takdiminde bulundu.