Bu sayfayı yazdır
Perşembe, 30 Nisan 2020 11:39

Başkan Özçınar, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı

K.T. Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı yayımladığı bir mesajla kutladı.

Özçınar’ın mesajı şöyle:

1 Mayıs İşçi Bayramı, emeğin bayramı olarak tüm dünyada kutlanan çok özel bir gündür.

İşçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs, çalışma hayatının sorunlarının irdelendiği, işçilerin de hak arayışlarının simgesidir.

Tüm dünya ile birlikte ülkemiz de çok zorlu bir süreçten geçiyor. Koronavirüse (COVID 19) karşı çok ciddi bir mücadele verilmektedir. Bu mücadelede en aktif şekilde çalışan belediyeler büyük rol oynamaktadırlar.

Bu süreç de bizlere, emeğin ne kadar yüce olduğunu, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu daha net şekilde göstermektedir.

Tüm belediye çalışanlarımız, yaşadığımız bu zorlu süreçte halkımıza en iyi hizmet için en ön saflarda emek vermektedirler.

Bu özel gün vesileyle, hijyen, sağlık, gıda yardımı gibi halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda büyük emek veren tüm belediye çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür etmek isterim.

Başta tüm belediye çalışanları olmak üzere, ülkemizde ve dünyadaki işçi ve emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlar, daha güzel sağlıklı ve mutlu yarınlar dilerim.

Okunma 2814 defa