Perşembe, 04 Haziran 2020 16:17

Siligu Dayanışma Derneği Özçınar’ı Ziyaret Etti

Siligu Dayanışma Derneği Başkanı Ümral Volkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, derneğin yapmayı hedeflediği faaliyetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Özçınar Derneğin kent merkezinde trafik ve çevre konusunda yaşanan bazı sorunları aktarmasına atfen Belediye’nin yapmayı hedeflediği düşüncelerini aktardı.

Siligu Dayanışma Derneği Başkanı Ümral Volkan da Güzelyurt Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların gurur verici olduğunu vurgulayarak, Belediye’nin Kent Park projesini ve bu kapsamda yapılan yeşillendirme, çevre düzenleme çalışmalarını beğenerek takip ettiklerini söyledi.