Perşembe, 22 Aralık 2016 17:30

“TOROS CANAVAR’I” BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Güzelyurt Belediyesi’nin bu yıl 28 Ekim-24 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştireceği XIII. Güzelyurt Tiyatro Günleri kapsamında Adana-Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun 16ve 17 Aralık’ta Güzelyurt AKM’de sahnelediği “Toros canavarı” adlı oyun büyük beğeni topladı

Aziz Nesin’in unutulmaz eserlerinden olan “Toros Canavarı” adlı oyunda ekibin sahnelediği performans görülmeye değerdi.

Oyun, Aziz Nesin’in kendisine has deyişiyle izahı olmayan şeylerin mizahının yapıldığı bir hikayeyi anlatıyor. Kendi halinde mülayim bir memur emeklisi olan Nuri Sayaner’in ailesiyle birlikte monoton hayatının beklenmedik gelişmeler sonucu aksiyon dolu bir maceraya dönüşmesi anlatılıyor.

Erdal Condoruk’un yönettiği oyunun yönetmen yardımcılığını Seyhan Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tamer Gözüdeli yaptı.

Finali Güzelyurt Belediye Şehir Tiyatrosu Yapacak

XIII. Tiyatro Günlerinde finali Güzelyurt Belediye Şehir Tiyatrosu “Domuzun Kuyruğu” adlı oyunla yapacak. Oyun 24 Aralık Cumartesi saat 20:00’da halka ücretsiz sahnelenecek.

kultur-evi