Salı, 27 Aralık 2016 09:50

Güzelyurt Barış İlkokulu Özçınar’a Teşekkür Etti

Barış İlkokulu Müdürü Gökçen Kubilay ve Hasan Kalkanlı başkanlığındaki Okul Aile Birliği bugün saat 09:00’da  Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı makamında ziyaret ederek, okula yapmış oldukları katkılardan dolayı Özçınar’a teşekkür ettiler.

Kubilay ziyarette yaptığı konuşmada Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ın okula her zaman destek olduğunu belirterek, kendisine teşekkür etti. Kubilay 2017 yılının hayırlı ve uğurlu olmasını da dileyerek, mutlu ve başarılı bir yıl olmasını temenni etti.

Özçınar

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, okulların değerli eğitim yuvaları olduğuna dikkat çekerek, Özçınar imkan ve olanakların bütün okullara paylaştırıldığını söyledi.

Okul Müdürlerinin ve okul aile birliklerinin ilgili ve okullara büyük katkıları olduğunu ifade eden Özçınar, bu çalışmaların eğitime yansıdığının altını çizdi.  Eğitimi daha ileriye götürme çalışmaları içerisinde olacaklarını belirten Özçınar, okulların 2017 yılında da aynı heyecan ve başarıyla çalışmalar yürütme temennisinde bulundu.

kultur-evi

Trip Rent a carKıbrıs Oto KiralamaKıbrıs Araç KiralamaNoyanlar Estateİnce EstateTüp Bebek KıbrısTüp Bebek Merkezi - KıbrısTosbik