Salı, 24 Ocak 2017 13:38

ÖZÇINAR’A ÖDÜL VERİLDİ

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında sergilemiş olduğu olumlu tutum ve katkılarından dolayı 7. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri kapsamında "Sosyal Belediyecilik" Ödülüne  layık görüldü.

Buhara Medya Grup tarafından düzenlenen ve bu yıl yedincisi gerçekleşen “7. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri” töreni 25 Ocak 2017 tarihinde Sheraton Ankara Hotel’de saat 19:30’da gerçekleştirildi.

2009 yılından beri özgün söyleşileri, makaleleri, röportajlarıyla her kesimin ilgisini çeken Buhara Dergisi siyaset, iş dünyası ve cemiyet hayatını bir araya getiren Anakara merkezli Türkiye geneline yayın yapan bir dergidir.

kultur-evi

Trip Rent a carKıbrıs Oto KiralamaKıbrıs Araç KiralamaNoyanlar Estateİnce EstateTüp Bebek KıbrısTüp Bebek Merkezi - KıbrısTosbik