Pazartesi, 27 Mart 2017 10:36

Sosyal Hizmet Birimi Üyeleri Doyasıya Eğlendi

“Gönüllü Ol Gönüllerini Kazan” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Güzelyurt Belediyesi “Sosyal Hizmet Birimi üyelerine yönelik düzenlediği organizasyonlara devam ediyor. 4 etapta gerçekleşecek gezinin ilki 24 Mart 2017 Cuma günü gerçekleşti.

Birim, Güzelyurt’ta yer alan yaklaşık 360 üyesini Magosa’da ağırladı.

Gezi programı kapsamında ilk durak City Mall alışveriş merkezinde götürülen üyeler burada alışveriş yapma şansı buldu. Buradan öğle yemeği için Arkın Palm Beach Otel’de götürüldü

Üyeler Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, eşi Tijen Özçınar ve Belediye Meclis üyeleri tarafından Otel’in girişinde karşılandı.

Müzik eşliğinde yemek yiyen üyeler, müziklere eşlik ederek dans ettiler. Piyango çekilişinde de yapıldığı yemekte ayrıca her üyeye günün anısına birer hediye takdim edildi. Gezi süresince Birime hemşireler de eşlik ederek, üyelerin taleplerini karşıladılar.

Birimin diğer gezileri 31 Mart, 7 ve 14 Nisan’da gerçekleşecek.

kultur-evi