Pazartesi, 27 Mart 2017 14:50

Domuzun Kuyruğu Dünya Tiyatrolar Günü İçin Sahnedeydi

Güzelyurt Belediye Şehir Tiyatrosu Dünya Tiyatrolar Günü dolaysıyla 24 Mart Cuma günü “Domuzun Kuyruğu” adlı komedi oyununu sahneledi.

Güzelyurt Belediyesi 13. Tiyatro Günleri kapsamında sahnelenen ve şu anda KKTC VE TC’de turnede olan Şehir Tiyatrosu’nun oyunu yine büyük ilgi gördü.

Güzelyurt Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yönetmeni Bekir Kara’nın yazıp yönettiği “Domuzun Kuyruğu” adlı komedi oyunu Güzelyurt AKM’de saat 20:00’da halka ücretsiz sahnelendi.

Oyunu Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Belediye Meclis Üyeleri ve sanatseverler katıldı.

Güzelyurt  AKM’de 3 kez sahnelenmesine rağmen yine büyük beğeni toplayan oyun izleyicileri kahkahaya boğdu.

Derman Atik Onurlandırıldı

Güzelyurt Belediyesi gecede tiyatroya ve sanata vermiş olduğu emeklerden dolayı Girne ve Çatalköy Belediyeleri Sanat Yönetmeni Derman Atik’i onurlandırıldı. Atik’e plaketini Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü takdim etti.