Cuma, 31 Mart 2017 14:21

Sosyal Hizmet Birimi Gezisinin 2. Etabı Bugün Yapıldı

“Gönüllü Ol Gönüllerini Kazan” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Güzelyurt Belediyesi “Sosyal Hizmet Birimi “Yaşlılar Haftası” nedeniyle üyelerine yönelik düzenlediği organizasyonun ikinci etabını bugün gerçekleşti.

Birim, Serhatköy, Şahinler, Mevlevi, Zümrütköy, Akçay, Aydınköy, Kalkanlı ve Güzelyurt’tlu üyelerden oluşan 260 üyesini Gazimağusa’da ağırladı.

Gezi programı kapsamında ilk olarak City Mall alışveriş merkezinde götürülen üyeler burada mola vererek alışveriş yaptı. Üyeler daha sonra öğle yemeği için   Arkın Palm Beach Otel’e götürüldü

Sosyal Hizmet Birimi üyeleri Otelde Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, eşi Tijen Özçınar ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından kapıda karşılandı.

Özçınar yemekte yaptığı konuşmada Sosyal Hizmet Birimi üyelerine yönelik yeni projeleri olduğunu belirterek, Birimin “gönüllü ol gönüllerini kazan” sloganı ile belediye personeli ve Meclis üyelerinin çalışmaları yürüttüğünü söyledi.

Sosyal etkinliklerin insanların birbirlerine saygı ve sevgiyi artıran etkinlikler olduğuna dikkat çeken Özçınar, ülkemizde ve dünyada birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu vurguladı

Özçınar Güzelyurt Belediyesi çalışanlarını, gösterdikleri  çalışma arzusu ile Sosyal Hizmet Birimi’nin bugünkü başarıyı elde etmesinden dolayı yürekten kutladı.

Müzik eşliğinde hem yemeklerini yiyen hem de dans eden üyeler unutulmaz bir gün yaşadılar.  Piyango çekilişinde de yapıldığı yemekte ayrıca her üyeye günün anısına birer hediye takdim edildi.

Gezi süresince Birime hemşireler de eşlik ederek, üyelerin taleplerini karşıladılar.