Salı, 04 Nisan 2017 14:33

ÜMRA Kuyumculuk 2. Şubesini Güzelyurt’ta Açtı

Ümra Kuyumculuk direktörü Ümit Bolçocuk 2. Şubesini dün saat 16:00’da düzenlenen törenle Güzelyurt’ta açtı.

Güzelyurt Köprülüzade Sokak’ta yer alan Kuyumcu Dükkanı’nın açılışını Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Güzelyurt Kaymakamı Tevfik Direnç ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar gerçekleştirdi.

Mahmut Özçınar

Güzelyurt’un yapılan her yeni hamleye ve yeniliğe ihtiyaç duyduğuna işaret ederek, Güzelyurt’ta son yıllarda bir hareketlenme yaşandığını ve üniversite kenti olma yolunda ilerlediğini söyledi. Yatırımlarında öğrenciye yönelik yapılması gerektiğini belirten Özçınar, Güzelyurt halkının yeni işletmeye sahip çıkarak destek vermesi çağrısında bulundu.

Tevfik Direnç

Yeni işletmenin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Güzelyurt Kaymakamı Tevfik Direnç yeni yatırımların bölge için önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

Kemal Dürüst

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst de Güzelyurt’ta açılan yeni üniversitenin bölge için yeni bir hayat, yeni bir akım ve yeni bir umut demek olduğunu belirterek, YÖK tarafından üniversiteye denklik verildiği anımsattı ve gelecek yıl yaklaşık 1000 öğrencinin gelmesini beklediklerini kaydetti.  Dürüst,  Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ın Güzelyurt’ta değer katacak önemli girişimleri bulunduğunun altını çizerek yeni işletmenin bölgeye hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.