Çarşamba, 05 Nisan 2017 14:57

Turistler Portakal Hasatını Yerinde İzledi

Turizm ve Çevre Bakanlığının özel ilgi turizmi kapsamında ülkemize gelen turistlere yönelik bugün portakal hasatını izleme olanağı sağlandı.

Turizm Bakanlığının organizasyonunda gerçekleşen etkinlikte turistlerin deniz, kum, güneş dışına çıkarılıp farklı etkinliklere dahil etmek amaçlanıyor.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da etkinliğe katılarak, turistleri Güzelyurt’ta ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, turizmin gelişmesine yönelik yapılan katkılardan dolayı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’na teşekkür etti.

Turistler portakal haşatını yerinde izleme fırsatı bularak portakalı dalından topladı. Turistlere ayrıca portakal suyuda ikram edildi.

Etkinliğe Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Müsteşar Bülent Arkın, Güzelyurt Kaymakamı Tevfik Direnç, Cypruvex Yönetim Kurulu Başkanı Harun Dimilliler ve bakanlık personeli katıldı.

kultur-evi