Cuma, 14 Nisan 2017 14:41

Sosyal Hizmet Birimi Bugünde Erkek Üyelerini Ağırladı

“Gönüllü Ol Gönüllerini Kazan” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Güzelyurt Belediyesi Sosyal Hizmet Birimi Bayan üyelerinin ardından bugünde erkek üyelerine yönelik gezi organizasyonu düzenledi.

Güzelyurt, Zümrütköy, Akçay, Şahinler, Serhatköy, Kalkanlı, Mevlevi, Bostancı, Güneşköy, Yayla ve Aydınköy’de bulunan 250 erkek üyesini Mağusa’ya  götürdü.

Gezi programı kapsamında ilk olarak City Mall alışveriş merkezine getirilen üyeler,  burada kahve molası verdi. Arkadaşlarıyla sohbet etme fırsatı bulan üyeler çöle yemeği için Arkın Palm Beach Otel’e götürüldü.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar yemekte masaları tek tek dolaşarak üyelerini selamlayarak, sohbet etti.

Özçınar yemekte yaptığı konuşmada Sosyal Hizmet Birimi üyelerine yönelik yapılacak organizasyon çalışmalarını anlatarak Hala Sultana gezi düzenleneceğini duydurdu. Özçınar Sosyal Hizmet Birimi üyelerine hizmet vermenin mutluluğunun yaşadığını belirtti.

Müzik eşliğinde yemek yiyen üyeler, müziklere eşliğinde doyasıya eğlendi.

Piyango çekilişinde de yapıldığı yemekte ayrıca her üyeye günün anısına birer hediye takdim edildi.

Gezi süresince Birime hemşireler de eşlik ederek, üyelerin taleplerini karşıladılar.

Bayan ve erkekler olmak üzere toplam 1500 üyesi bulunan Sosyal Hizmet Birimi,  üyelerine yönelik gerçekleştirdiği gezilerin 4. etabını bugün tamamladı.

kultur-evi