Çarşamba, 26 Nisan 2017 15:21

Şampiyonlar Özçınar’ı Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İlkokullar arası Futbol Şampiyonası’nda birinci olan Güzelyurt Özgürlük İlkokulu Futbol Takımı bugün saat 09:00’da Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’a nezaket ziyaretinde bulunarak, başarılarını paylaştılar.

Okul Müdürü Sevgi Gürpınar Futbol takımının başarı öyküsünü paylaşarak, Takımın mayıs ayı içerisinde Tekirdağ’da gerçekleşecek müsabakalar için hazırlandığını söyledi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar kabulde yaptığı konuşmada hem eğitmenleri hem de takımı Okul Müdürü Sevgi Gürpınar nezninde kutlayarak, spor alanındaki başarılarına eğitim alanında devam ederek zenginleştirmelerini öğütledi.

Güzelyurt’taki okulların bu yıl çeşitli spor dallarında önemli başarılara imza attıklarına dikkat çeken Özçınar, bu başarıların kendisini mutlu ettiğini söyledi.

kultur-evi