Salı, 09 May 2017 13:37

Özçınar “Disiplin Başarıyı Getirir”

Güzelyurt Şehit Turgut Ortaokulu futbolun ardından yıldızlar atletizm yarışlarında kızlarda birinci, erkeklerde ikinci oldu. Şehit Turgut Atletizm takımı müdür ve eğitmenleri eşliğinde bugün saat 09:30’da Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı makamında ziyaret etti.

Şehit Turgut Ortaokulu Müdürü Cengiz Uzun ziyarette yaptığı konuşmada okulun futbolun ardından atletizm dalında kızlarda birincilik, erkeklerde de ikincilik elde ettiklerini anlatarak, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ın her zaman yanlarında olduğunu belirterek teşekkür etti.

Özçınar

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar Şehit Turgut Ortaokulu’nun tarihsel süreçte birçok başarısı bulunduğunu belirterek, takımı müdür ve eğitmenleri nezdinde kutladı.

Okulda eğitim yanında sporun da gerekli olduğunu belirten Özçınar, başarının disiplinli bir çalışmayla geldiğini vurguladı.

Bölgede altyapı olarak geçmişten günümüze gelişmeler olduğuna dikkat çeken Özçınar yapılan yeni tartan pist ile sporcularımızın daha iyi şartlarda çalışma yapacaklarını söyledi.

Özçınar Türkiye’de gerçekleşecek yarışlarda sporculara başarılar dileyerek, birlik beraberlik ve disiplinli bir çalışmanın başarı getireceğine olan inancını belirtti.

kultur-evi