Perşembe, 11 May 2017 12:07

Özçınar Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi’nin Sergisi’ne Katıldı

Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi’nin Engelliler Haftası nedeniyle öğrencilerin yaptığı el işlerinden oluşan Sergi’sinin açılışı bugün saat 10:00’da Güzelyurt Kapalı Çarşı’da yapıldı.

Bu yıl 5. gerçekleşen Serginin açılışını Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve Güzelyurt Kaymakamı Tevfik Direnç yaptı.

Öğrencilerin bir yıl boyunca ürettikleri el emeği ürünlerin sergilendiği Sergi 11-12 Mayıs tarihlerinde açık olacak.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar açılış öncesi yaptığı kısa açıklamada öğrencilerin yaptığı el işlerinin halkla buluşturulmasının önemine değindi.

Güzelyurt Kaymakamı Tevfik Direnç de sergi sayesinde öğrencilerin bireysel olarak neleri başarabildiğini gösterdiğine dikkat çekerek, zihnimizdeki engelleri aşarak engellerin aşılabileceğini söyledi.

Sorumlu öğretmen Esma İneci bugün sergiye ilk kez okullarında katıldığını belirterek, engelleri aşmak için hep birlikte hareket etmeliyiz dedi.

Etkinlikte veliler tarafından yapılan ve sponsorları verdiği çeşitli yiyecekler de okul yararına satışa sunuldu.

kultur-evi