Cuma, 02 Haziran 2017 14:08

KENT PARK PROJESİ-IV. ETAP YAPIM İŞLERİ İÇİN SÖZLEŞME İMZALANDI

Güzelyurt Belediyesi Kent Park Projesi-IV. Etap Yapım işleri ihalesini kazanan Capiton Construction ile sözleşmeleri bugün imzaladı. Sözleşme Güzelyurt Belediye Merkez Binasında saat 13:00’da Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ile Capiton Counstraction Müdürü Nejat Hatipoğlu arasında imzalandı. .

Güzelyurt Belediyesi’nin geniş kapsamlı büyük projelerinden biri olan Kent Park projesi etaplar halinde devam ediyor. IV. Etap Yapım işleri ihalesi yürüyüş yolları, bisiklet yolları, otopark, tarihi lokomotifin kent parka montesi, çocuk oyun grupları gibi bölümlerden oluşmaktadır.

Ülkemizin en büyük parklarından biri olması planlanan Kent Park’ın içerisinde bulunan Açık Pazar’ın 2017 yılında Parkın bütünlüklü projesinin ise 2019 yılında hizmete girmesi planlanıyor.