Salı, 13 Haziran 2017 13:59

İlaçlama Yapacak Belediye Ekiplerine Eğitim Verildi

Güzelyurt Belediyesi haşere ile mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor.  Envirotek Çevre Sağlığı Teknik Eğitim ve Kimyevi Maddeler San.  Ve Tic. Ltd. Şti. tarafından Güzelyurt Belediyesi Sağlık Birimi personeline ilaçlama teknikleriyle ilgili eğitim verildi.

Eğitimi Şirket teknik uzmanı Sümeyra Yaşar ve Tuncer Fedai gerçekleştirdi.

Güzelyurt Otel’de bugün saat 10:00’da gerçekleşen eğitimde personel Entegre Hamamböceği Mücadelesinde ilaçlama yöntemleri ve ilaçlama yapılırken dikkat edilmesi gereken konularla nerelerin ilaçlanacağı konularında bilgilendirildi.

Eğitimin ardından oluşturulan ilaçlama ekibi, hamamböceği mücadelesinde evleri ilaçlamaya başladı.

İlaçlama yapılan evlerle ilgili rapor tutan personel ilaçlamanın tamamlanması sonrasındaki sürece yönelik rapor tutup konut ve işyerlerinin periyodik aralıklarla ilaçlanmasını sağlayacaklar.