Salı, 11 Temmuz 2017 11:17

Özçınar Güzelyurt Polis Müdürüne Teşekkür Etti

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, 40. Güzelyurt Portakal Festivali süresince Polis Teşkilatı’nın can ve mal güvenliğini en iyi şekilde sağlamasından dolayı Güzelyurt Polis Müdürü Eybil Efendi’ye teşekkür etti.

Özçınar bu sabah saat 09:30’da Güzelyurt Polis Müdürü Eybil Efendi’yi makamında ziyaret ederek, bu yıl 30 Haziran-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleşen 40. Güzelyurt Portakal Festivali süresince olumsuz bir durum yaşanmaması ve vatandaşların sağlıklı bir şekilde evlerine ulaşmalarında göstermiş olduğu katkıdan dolayı teşekkür etti.

Güzelyurt Polis Müdürlüğü’nün Güzelyurt Portakal Festivali’nin güvenli bir şekilde geçmesinde büyük yardımları olduğunu belirten Özçınar, Eybil Efendi’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Güzelyurt Polis Müdürü Eybil Efendi de kabulde yaptığı konuşmada Güzelyurt Portakal Festivali’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki en güzide ve en değerli festival olduğuna işaret ederek, vatandaşların sağlıklı bir şekilde eğlenmeleri ve güvenli bir festivali ziyaret edebilmeleri amacıyla üzerlerine  düşen görevi yapmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Festivalde vatandaşın güvenliğini sağlarken, bölgedeki diğer hizmetlerin de aksamadan sürdürüldüğünü belirten Efendi, 40. Güzelyurt Portakal Festival’inin gerçekleşmesinde Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve ekibini çalışmalarından dolayı kutladı.