Pazartesi, 30 Ekim 2017 10:48

Sosyal Hizmet Birimi Üyelerini Hala Sultan'a Götürdü

Güzelyurt Belediyesi “Gönüllü Ol Gönüllerini Kazan” sloganıyla çalışmalarını yürüten Sosyal Hizmet Birimi üyelerine yeni bir organizasyon düzenledi.

Birim bu kapsamda üyelerini Hala Sultan’a götürdü. Yaklaşık 1500 üyesi bulunan Sosyal Hizmet Birimi üyelerinin Hala Sultan gezisi etaplar halinde gerçekleşecek.

Organizasyonun ilki geçtiğimiz gün (27 Ekim Cuma) gerçekleşti.

Sosyal Hizmet Birimi üyeleri ve belediye personelinden oluşan 120 kişi saat 09:30’da Bostancı sınır kapısından hareket ederek Larnaka’ya hareket etti. Üyeler burada bulunan Hala Sultan Tekkesi’ni ziyaret ederek dua ettiler.

Üyeler daha sonra yemeğe götürülerek, Sosyal Hizmet Birimi tarafından ikram edilen kahveleri yudumladılar.  Samimi bir ortamda gerçekleşen geziden üyeler memnun ayrıldılar.

Hala Sultan Tekkesi’ne düzenlenen organizasyon her cuma gerçekleşecek.