Çarşamba, 22 Kasım 2017 14:56

Özçınar, Kent Turizmi ve Sürdürülebilirlik Konulu Bir Sunum Yapacak

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar UCLG-MEWA Turizm Komitesi programında yer alan 1. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresine katılmak amacıyla bu sabah Ankara’ya gitti.

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı  (UCLG-MEWA) Turizm Komitesi 2017-2018 faaliyet programında yer alan 1. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi 23-25 Kasım 2017 tarihlerinde “Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Özçınar,  23 Kasım Perşembe günü Ahmet Yesevi Konferans Merkezinde gerçekleşecek kongrenin ilk gününde 1. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi’nde Kent Turizmi ve Sürdürülebilirlik konulu bir sunum gerçekleştirecek.

UCLG-MEWA olarak sürdürülebilir turizm anlayışının öneminin kavranmasını ve yaşanan sorunların tespit edilip buna yönelik çözümlerin üretilmesini amaçlayan Kongreye Güzelyurt Belediyesi yanında Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’de katılarak birer sunum yapacaklar.