Cuma, 24 Kasım 2017 17:00

Özçınar Öğretmenleri Kutladı

Güzelyurt Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler organize etti.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar gün dolayısıyla bölgedeki tüm okulları ziyaret ederek, öğretmenlerin gününe ortak oldu.

Özçınar gün dolayısıyla öğretmenlere ilettiği yazılı mesajında şunları iletti; “Bir Ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretim kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile mümkün olabilir. Bugün, Türk öğretmeninin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde başta Başöğretmen Atatürk ve aramızdan ayrılan Milli Eğitime emek vermiş öğretmenlerimizi saygı ile anarken tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutlarım”.

Duygulu Anlar Yaşandı

Güzelyurt Belediyesi ayrıca Güzelyurt’ta öğretmenlik yapıp emekliye ayrılan ve aktif olarak öğretmenlik yapan öğretmenlere yönelik kokteyil düzenledi. Özçınar hem öğretmenleriyle hem de kendisiyle aynı dönemlerde öğretmenlik yapan meslektaşlarıyla bir arada olmaktan büyük keyif aldığını belirterek, Güzelyurt Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında yaptığı tüm organizasyonların bir gelenek haline geldiğini ve “Öğretmenler Günü” kutlamalarının da buna bir örnek teşkil ettiğini anlattı.

Güzelyurt Kapalı Çarşı’da bugün saat 14:00’da başlayan kokteyile Güzelyurt Belediye Başkanı, Güzelyurt Bağımsız milletvekili Menteş Gündüz ve çok sayıda öğretmen katıldı

Kokteyilde hem öğrencileriyle hem de meslektaşlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşayan öğretmenler arasında duygulu anlar yaşandı.

Müzik dinletisi eşliğinde gerçekleşen kokteyilde yapılan piyango çekilişi güne anlam kattı.