Çarşamba, 14 Mart 2018 15:26

ÖZÇINAR EMEKÇİ KADINLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bölgedeki paketleme tesislerini ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya geldi.

Paketleme tesislerini tek tek ziyaret eden Özçınar, çalışan emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak birer hediye takdim etti.

Ziyaretlerde Özçınar’a UBP Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz ve Ali Pilli de eşlik etti.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da tüm emekçi kadınların gününü kutlayarak, kadınlara sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diledi.

Güzelyurt Belediyesi Kadınlar Günü kapsamında çalışan bayan personeline öğle yemeği verdi. Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve eşi Tijen Özçınar’ın katılımıyla gerçekleşen yemek Güzelyurt Otel’de düzenlendi.