Pazartesi, 26 Mart 2018 14:43

Güzelyurt Belediyesi SHB Üyeleri Girne’de Eğlendi

Güzelyurt Belediyesi Sosyal Hizmet Birimi Yaşlılar Haftası nedeniyle üyelerine yönelik gezi programı organize etti.

Geziyi 3 etapta gerçekleştirecek Birim, bugün ilk etabını belediye sınırlarına bağlı Güneşköy, Aydınköy, Akçay, Zümrütköy, Serhatköy, Şahinler, Mevlevi, Gayretköy, Yayla, Kalkanlı ve Yuvacık’dan oluşan 400 üyesiyle yaptı.

Sosyal Hizmet Birimi 8 otobüs ile birlikte, bugün saat 09:30’da Güzelyurt Açık Pazar önünden Girne’ye hareket etti. İlk molasını Girne’de Mr. Pound Plus’da veren üyeler burada alışveriş merkezini dolaştı ve kendilerine ikram edilen kahvelerini yudumladılar.

Üyeler daha sonra öğle yemeği için Girne Lord Palace Otele götürüldü. Yemeğe Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve eşi Tijen Özçınar, Belediye Müdürü Süleyman Aldağ, Belediye Meclis üyeleri ve Sosyal Hizmet Birimi görevlileri katıldı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar yemekte yaptığı konuşmada çalışmalarına 90’lı yıllarda 60 üye ile başlayan Sosyal Hizmet Biriminin bugün 1600 üyesi bulunduğuna dikkat çekerek, üyelerin sosyal yaşamda yer almalarına katkı sağlamak amacıyla Birimin en iyi hizmeti verebilmek için yoğun olarak çalıştığını söyledi.

Kıbrıs Türk Diyabet Derneği Başkanı Caner Arca da yemeğe katılarak şeker hastalığı ile ilgili birkaç bilgiyi üyelerle paylaştı.

Özçınar ve eşi Tijen Özçınar yemek öncesi tek tek masaları gezerek üyelerle selamlaştı

Müzik eşliğinde yemeklerini yiyen yeler için bir de piyango çekilişi yapıldı.

Sosyal Hizmet Birimi tüm üyelerine birer anı hediyesi takdim edildi.