Pazartesi, 16 Nisan 2018 16:07

Çocuklar Güzelyurt Belediyesi’ni Temsil Edecek

Güzelyurt Belediye sınırlarında bulunan ilkokullardan oluşturulan Halkdansları ekibi, Güzelyurt Belediyesi’ni temsilen 18-24 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleşecek Nazilli Belediyesi Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’na katılmak üzere Aydın’a gidiyor.

4 eğitmen ve 21 çocuktan oluşan halkdansları ekibi bugün Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

ÖZÇINAR “MUTLU DÖNÜN”

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar Güzelyurt Belediyesi’ni Aydın’da temsil edecek çocuk halkdansları ekibiyle tanıştı.

Çocuklara öğretmenlerine karşı saygı ve sevgiyi eksik etmemelerini öğütleyen Özçınar, Aydın’dan güzel dostluklarla mutlu bir şekilde dönmelerini temenni etti.

Dünya barışına ve kardeşliğine katkı sağlamak amacı ile düzenlenen Nazilli Belediyesi Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nda birçok farklı ülkeden çocuk grubu katılarak kendi kültürlerine ait gösterilerini sergileyecekler.

Çocukları kaynaştırmak amacıyla gerçekleşecek Çocuk Bayramı kapsamında konuk ekiplere kültür gezileri düzenlenecek.

ÇOCUK EKİBİ SERGİ SALONU’NU ZİYARET ETTİ

Çocuk halk dansları ekibi ziyaret sonrası eğitmenleriyle birlikte geçtiğimiz hafta açılan Sergi Salonu’nu ziyaret ederek, “Mekan,İnsan, Bellek” adlı Sergiyi gezdi. Eğitmenleri eşliğinde sanatçıların eserlerini görme fırsatı bulan çocuk ekibi birde anı resmi çektirdi.

12 Nisan 2018 tarihinde açılan Sergi 2 ay boyunca Pazartesi-Cuma; 10:00-13:00 ve 14:00-18:00, Cumartesi günü ise 10:00-14:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.