Perşembe, 14 Haziran 2018 12:57

Ramazan Bayramı Önlemleri

BASIN DUYURUSU

Ramazan Bayramı tatili süresince Belediye tarafından verilmekte olan hizmetlerin düzenli olarak sürdürülebilmesi amacı ile birtakım tedbirler alınmıştır. Ayrıca herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için ekiplerin çalışma gün ve saatleri düzenlenerek, nöbetçi ekipler devreye konmuştur.

Temizlik Hizmetleri: Kent yol, sokak ve caddelerin temizlik hizmetleri tüm tatil süresince kirliliğe meydan vermemek amacı ile yoğun olarak devam ettirilecektir.

• Ev ve işyeri atıkları: merkezde bulunan işyeri ve konutların atıkları tüm tatil süresince normal program aksatılmadan insanlarımızın rahatsız olmayacakları saatlerde ekiplerimiz tarafından kaldırılacaktır.

Su Hizmeti: Normal program dahilinde kentin tüm bölgelerindeki şebekeye 24 saat kesintisiz su verilip herhangi bir şebeke arızasına karşı oluşturulan nöbetçi ekip tatil süresince devrede olacaktır.

Defin Hizmeti: Tüm mezarlıklar bayram ziyaretleri için kontrol ve bakımdan geçirildi. Ayrıca tatil süresince mezarlıklarda görevli personel bulundurulup hizmetlerin aksamadan verilmesi sağlanacaktır.

Kolluk Hizmetleri: Oluşabilecek sorun ve şikayetlere anında müdahale edilebilmesi amacı ile tatil süresince nöbetçi kolluk ekipleri görevlendirilmiştir.

Tartı Hizmeti: Tartı Merkezi, talep olmaması nedeni ile bayram tatili süresince kapatılacak ve Bayram sonrası normal programa devam edilecektir. Tatil süresince 0548 829 3263 numaralı telefon gelecek taleplere cevap verecektir.

Salhane Hizmetleri: Belediye kesimhanesi ,talebe uygun olarak kesim günleri ve saatleri artırılarak ilgili sektöre duyuruları yapılmıştır.

Açık Pazar: 16 Haziran 2018 Cumartesi bayramın ikinci günü olması nedeniyle Güzelyurt Açık Pazar kurulmayacaktır.

Ulaşım Hizmetleri: Kalkanlı ODTÜ KK Kampusu ile Güzelyurt arasında kurulan ring hattı ihtiyaç doğrultusunda sefer sayısı azaltılarak sürdürülecektir.

Yatırım ve Çalışmalar: Belediye tarafından sürdürülmekte olan yatırım, bakım ve onarım çalışmalarına Bayramın birinci günü hariç rutin olarak devam edilecektir.

Tahsilat ve İçme Suyu Kontür Yükleme Hizmeti: Vatandaşlarımızın taleplerini karşılayabilmek ve su konusunda mağdur olmalarını önlemek amacı ile Güzelyurt Belediyesi Hizmet Binası’nın çalışma saatleri yeniden düzenlenerek açık bulundurulması sağlanacaktır.

14 Haziran 2018 Perşembe :                                               07:30-13:00

16 Haziran 2018 Cumartesi (bayramın ikinci günü):       09:00-12:00

Alınan tedbirlerin yanısıra tüm ihtiyaçlar ve şikayetler için 0548 829 3243, 0548 829 3245, 0548 829 3246 numaralı telefon hatları Bayram tatili süresince vatandaş şikayet ve isteklerini karşılamak ve hizmet vermek üzere tahsis edilmiştir.

Vatandaşın Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı günler dileriz.

GÜZELYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI