Çarşamba, 15 Ağustos 2018 11:25

KTF Antrenörler Birliği Özçınar'a Plaket Taksim Etti

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Birliği Başkanı Süleyman Göktaş başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri bugün saat 09:30’da Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı makamında ziyaret etti.

Süleyman Göktaş ziyarette yaptığı açıklamada Özçınar’ın 1998 yılında çıktığı siyasi yaşamını başarı ile bugünlere getirdiğine dikkat çekerek, Derneğin 3. Başkanlığı yaptığı dönemde özelde Güzelyurt, genelde KKTC halkına hizmetlerinin yadsınamaz olduğunu ve Dernek ile ilişkilerinin sürekli devam ettiği söyledi. Süleyman Göktaş, hem siyasi yaşamında hem de derneğe yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da geçmişten günümüze geçen süreçte KTF Antrenörler Derneği’nin ulaştığı noktanın önemli olduğunu vurgulayarak, özellikle futbol alanında geldiği noktanın çok ilerde ve kendinden söz ettirebilen bir konumda olduğunu vurguladı.

Antrenörler Derneği’nin spor alanındaki ambargolara rağmen ülkemizi tanıtma anlamında bir misyonu olduğunu kaydeden Özçınar, Derneğin gerek ulusal gerekse uluslararası etkinliklerde ve Türkiye ile ilişkileri en üst seviyeye çıkardığını bununda Dernek Başkanı Göktaş’ın istikrarlı çalışmalarının bir sonucu olduğunu sözlerine ekledi.