Cuma, 17 Ağustos 2018 19:01

SERTİFİKALAR VERİLDİ

Güzelyurt Belediyesi’nin bu yıl 13.’sünü düzenlediği Yüzme Kursları’nın Sertifikaları bugün yapılan final yarışları sonrası verildi.

Güzelyurt Otel’de saat 17.00’da başlayan yarışlar, yaş gruplarına ayrılarak gerçekleşti. Sertifika töreni ve yarışlara Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Belediye Meclis Üyeleri ve kursiyerlerin aileleri katıldı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar Sertifika Töreninde yaptığı konuşmada Güzelyurt Belediyesi’nin 13 yıl önce Yüzme Kurslarını düzenlemeye başladıklarını anımsatarak, bugün öğrenci sayısının 200’lere ulaştığına vurgu yaptı. Sporun çocukların gelişimine büyük yarar sağladığına dikkat çeken Özçınar, Belediye bünyesinde gerçekleşen kursların çocukların hem yüzme öğrenmelerine hem de özgüvenlerini kazanmalarına yardımcı olduğunu söyledi.

Güzelyurt Otel’de gerçekleşen sertifika töreni Sergen Özbay Dans Okulu’nun dans gösterileriyle başladı.

Yaş gruplarına göre düzenlenen yarışlar sonrası tüm kursiyerlere sertifika ve madalyaları takdim edildi.

26 Haziran- 17Ağustos 2018 tarihleri arasında 2 ay süren yüzme kursları haftada 4 gün yapıldı. 5-12 yaş gruplarına göre ayrılan yüzme kurslarına bu yıl 205 öğrenci kayıt yaptırdı.

Her yıl kursiyer sayısının arttığı yüzme kurslarında, dersler Eğitmen Mustafa Korkut, Cemal Aspava ve Mustafa Yeşillik gözetiminde ve yardımcı eğitmenlerin katkıları ile gerçekleştirildi.