Çarşamba, 21 Kasım 2018 15:10

XV. TİYATRO GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

“Becerikli Kanguru” Güzelyurt’ta Sahnelendi

Güzelyurt Belediyesi XV. Tiyatro Günleri devam ediyor. Tiyatro Günleri kapsamında ülkemize gelen Mersin Büyükşehir Belediye Tiyatrosu, “Becerikli Kanguru” adlı çocuk oyununu bugün 09:00 ve 11:00’de olmak üzere 2 seans Güzelyurt AKM’de sahneledi.

Ümit Adıgüzel’in yönettiği, Ahmet Önel’in yazdığı çocuk oyununda minik izleyiciler oyunculara büyük ilgi gösterdi. Oyunda hep birlikte yaşayan hayvanların Avusturalya’dan gelen Kanguru ile birlikte ormanda kendilerini rahatsız eden avcıya karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Çocuklara eğitici mesajların verildiği oyunda Kanguru diğer hayvanlara birlik ve beraberliğin önemini anlatıyor. “Becerikli Kanguru” adlı oyun yarın (22 Kasım 2018 Perşembe) yeniden 09:00 ve 11:00 olmak üzere 2 seans AKM’de sahnelenecek.

“Düğün Ya Da Davul” 23 Kasım’da Sahneleniyor

Mersin Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Düğün ya da Davul” adlı yetişkin oyunu 23 Kasım 2018 Cuma günü sahnelenecek. Haşmet Zeybek’in yazdığı Ahmet Aksoy’un yönettiği oyun saat 20:00’da Güzelyurt AKM’de halka ücretsiz gerçekleşecek. Oyunda kırsal kesimde geçerliliğini koruyan evlenme gelenekleri çeşitli açılardan seyirciye sunuluyor.

Kıbrıs Tüp Bebeğim

Erbatu Estate