Pazartesi, 26 Kasım 2018 17:33

ÖĞRETMENLER DUYGULU ANLAR YAŞADI

Güzelyurt Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da bölgeden emekliye ayrılan öğretmenleri kokteylde bir araya getirdi. Okul müdürleri ve öğretmenlerin davetli olduğu etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı. Güzelyurt AKM’de gerçekleşen Kokteyle Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Güzelyurt Kaymakamı Savaş Orakçıoğlu ve öğretmenler katıldı.

Müzik dinletisi eşliğinde güzel dakikaların yaşandığı etkinlikte öğretmenler uzun süre görmediği meslektaşlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar kokteylde yaptığı kısa konuşmada gelecek nesillerin yetişmesinde büyük emekleri olan değerli öğretmenlerin bu özel gününü kutlayarak, her yıl emekli ve aktif öğretmenleri bir araya getirmekten duyduğu mutluluğu anlattı.

Etkinlik sonunda tüm öğretmenler günün anısına bir de hediye takdim edildi

Özçınar Okulları Ziyaret Etti

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle dün gün boyunca bölge okullarını ziyaret ederek, eğitimin en önemli unsurunu teşkil eden ve toplumun geleceğini şekillendirecek nesillerin yetişmesine büyük emeği olan

Öğretmenlerin günün kutladı.