Pazartesi, 18 Mart 2019 12:14

Çanakkale Zaferi’nde Şehit Düşenler Güzelyurt’ta Düzenlenen Törenle Anıldı

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle bugün Güzelyurt Kaymakamlığı karşısındaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene katıldı.

Tören saat 10.00’da protokol sırasına göre çelenklerin konmasıyla başladı. Saygı duruşu, saygı atışı ve istiklal marşı eşliğinde bayraklar göndere çekildi.

KTBK 49. Piyade Alay Komutanlığı adına Piyade Teğmen İsmail Kayacı ve Güzelyurt Meslek Lisesi Tarih Öğretmeni Şengül Akçabel günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaparak, azim ve cesaretin sayısız örneklerinin sergilendiği Çanakkale Zaferinin tarihsel süreci anlatıldı.

Törende ayrıca Güzelyurt Meslek Lisesi Öğrencilerinden Emine Yıldız “Çanakkale Geçilmez” adlı şiiri okudu.

Kıbrıs Tüp Bebeğim

Erbatu Estate