Cuma, 19 Nisan 2019 14:34

Geleceğin Büyükleri, Özçınar’ı Ziyaret Etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Güzelyurt’taki İlkokullardan oluşan öğrenci grubu Özgürlük İlkokulu’nun ev sahipliğinde bugün saat 11.15’de Özçınar’ı ziyaret etti.

Ziyarette çocuklar tek tek söz alarak çevre, sağlık ve eğitim konularında güzel mesajlar verdi.

Özçınar kabulde yaptığı konuşmada sağlıklı bir nesil yaratmak ve yarının geleceği bireyleri yetiştirmek için öğretmenlerin büyük görev üstlendiğine dikkat çekerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Çocuklara eğitici mesajlar da veren Özçınar, Belediye’nin çevreci bir ülke hedefi ile yoluna devam ettiğini, Mayıs ayı içerisinde geri dönüşüm ve çevre ile ilgili hazırlanan yeni bir projenin hayata geçirileceğini duydurdu.

Özçınar çocuklardan çevreyi kirletenleri uyarmalarını da isteyerek, bu yıl ülkemizde yaşanan yoğun yağışlardan dolayı oluşabilecek sivrisineklere karşı evlerimizde bulunan su birikintilerinin çocuklar tarafından boşaltılması çağrısında bulundu.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar çocuklara “kim belediye başkanı olmak ister” sorusuna tüm çocuklar el kaldırınca, Özçınar en küçük bir kız ve birde erkek öğrenciyi belediye başkanı seçti.

Barış İlkokulu öğrencisi Asrın Yeşim ve Kurtuluş İlkokulu öğrencisi Erdem Hırka Belediye Başkanı olarak, çevrenin kirletilmemesi, insanların sigara ve alkolden uzak durması, gibi çok güzel mesajlar verdiler.

Ziyarette Özçınar günün anısına çocuklara birer hediye takdim ederek anı fotoğrafı çektirdi.

Kıbrıs Tüp Bebeğim

Erbatu Estate