Çarşamba, 01 May 2019 00:00

HOŞGELDİN BAHAR KONSERİ BEĞENİLDİ

Güzelyurt Belediyesi ülke sanatçılarına vermekte olduğu destek ve katkı organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Güzelyurt Belediyesi, yerli sanatçıların katılımıyla  “Hoşgeldin Bahar Konseri” adı altında düzenlediği konser halk tarafından yoğun ilgi gördü.

Güzelyurt Kapalı Çarşı Meydan’ında 30 Nisan 2019 Salı gecesi gerçekleşen etkinliğe Güzelyurt kaymakamı Savaş Orakcıoğlu, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Bel-Sen Başkanı Fikret Kele, Belediye Meclis üyeleri ve halk katıldı.

Ülkemizin sevilen gruplarından SOS Grubunun orkestrasıyla gerçekleşen konserde Kıbrıslı Sanatçılarımız Ahmet Kaya’nın unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Şarkıların hep birlikte söylendiği gecede konsere katılanlar unutulmaz bir gece yaşadı.

Konserde Arif Edizer, Muhittin Yangın, Ayşe Nur Aydın, Hüseyin Yücelten, Mustafa Karabulut, Örge Volkan, Sidar Karakuş, Raif Çağlar, Ayşen Barışsal Çelebi, Zeki Karahanoğlu muhteşem ses ve yorumlarıyla geceye renk kattılar.

Gecenin sonunda Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Güzelyurt kaymakamı Savaş Orakcıoğlu sanatçılara birer anı plaketi takdim etti.

Kıbrıs Tüp Bebeğim

Erbatu Estate