Perşembe, 23 May 2019 14:26

Kurtuluş İlkokulu Atletizm Kız Takımı Özçınar’ı Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanlığı Küçükler atletizm yarışlarında şampiyon olan Kurtuluş İlkokulu takım sporcuları Okul Müdürü Filiz Boyoğlu ve eğitmenlerle birlikte bugün Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kurtuluş İlkokulu Müdürü Boyoğlu şampiyon olan atletizm takımının başarılarını paylaşmak adına Belediye Başkanını ziyaret etmek istediklerini belirterek, Güzelyurt Belediyesi’nin tüm bölge okullarına imkânlar doğrultusunda her türlü desteği verdiğine dikkat çekti. Boyoğlu, atletizm kız takımının 26-29  Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara-Eskişehir Kültür gezisine katılacağını anlattı.

Özçınar, kabulde sporcuları ve eğitmenleri tek tek kutlayarak, her yıl olduğu gibi bu yılda bölge okullarının spor alanında birçok başarıya imza attığına dikkat çekti. Bölge okullarından gelen bu başarıların kendisini gururlandırdığını belirten Özçınar, çocuklara başarının elde edilmesi için çok çalışmanın önemini vurguladı.

Kıbrıs Tüp Bebeğim

Erbatu Estate