Hata
  • XML dosyasının yüklenmesi başarısız.
Cuma, 09 Ağustos 2019 09:37

Güzelyurt Belediyesi Kurban Bayramı'na Hazır

Kurban Bayramı tatili süresince Belediye tarafından verilmekte olan hizmetlerin düzenli olarak sürdürülebilmesi amacı ile birtakım tedbirler alınmıştır. Ayrıca herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için ekiplerin çalışma gün ve saatleri düzenlenerek, nöbetçi ekipler devreye konmuştur.

Bayramlaşma: Güzelyurt Belediye Başkanı  meclis üyelerinin katılımı ile 9 Ağustos Cuma günü saat 12.00’da personelle bayramlaşma etkinliği düzenlenecektir.

Temizlik Hizmetleri: Kent   yol, sokak ve caddelerin temizlik hizmetleri tüm tatil süresince kirliliğe meydan vermemek amacı ile devam ettirilecektir.

*Ev ve İşyeri Atıkları: Merkezde bulunan işyeri ve konutların atıkları bayram tatili süresince normal program aksatılmadan ekiplerimiz tarafından kaldırılacaktır.

Su Hizmeti: Normal program dahilinde kentin tüm bölgelerindeki şebekeye 24 saat kesintisiz su verilip, herhangi bir şebeke arızasına karşı oluşturulan nöbetçi ekip tatil süresince devrede olacaktır.

Defin Hizmeti: Tüm mezarlıklar bayram ziyaretleri için kontrol ve bakımdan geçirildi. Ayrıca tatil

süresince mezarlıklarda görevli personel bulundurulup hizmetlerin aksamadan verilmesi

sağlanacaktır.

Kolluk Hizmetleri:

Oluşabilecek sorun ve şikayetlere anında müdahale edilebilmesi amacı ile tatil süresince nöbetçi kolluk ekipleri görevlendirilmiştir.

Tartı Hizmeti:

Tartı Merkezi bayram tatili süresince kapalı olup, bayram sonrası normal programa

devam edilecektir. Tatil süresince 0542 888 8101 numaralı telefon gelecek taleplere cevap

verecektir.

Salhane Hizmetleri:

Belediye mezbahası Bayramın 1. Günü olan 11 Ağustos 2019 Pazar günü kurban kesimi yapmak isteyen vatandaşlara 08.00-17.00 saatlerinde açık olacaktır. Salhane 13 Ağustos 2019 Salı gününden itibaren normal programına devam edecek.

Açık Pazar: Açık Pazar bayram arifesine denk gelen 10 Ağustos 2019 Cumartesi günü açık olacaktır.

Tahsilat ve İçme Suyu Kontür Yükleme Hizmeti:

Vatandaşlarımızın taleplerini karşılayabilmek ve su konusunda mağdur olmalarını önlemek amacı ile Güzelyurt Belediyesi Hizmet Binası 10 Ağustos Cumartesi ve 13 Ağustos Salı günü, Bostancı Şubesi de 13 Ağustos Salı günü 09.00-13.00 saatleri arasında açık olacak. Kapalı Pazar ve Kalkanlı Şubesi’nde bulunan paypoint noktalarından 24 saat su yüklemesi yapılabilir.

Alınan tedbirlerin yanısıra tüm ihtiyaçlar ve şikayetler için 0548 829 3243, 0548 829 3245 numaralı telefon hatları Bayram tatili süresince vatandaş şikayet ve isteklerini karşılamak ve hizmet vermek üzere tahsis edilmiştir.

Vatandaşın Kurban Bayramını kutlar, sağlıklı günler dileriz.

GÜZELYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI