Pazartesi, 23 Aralık 2019 16:47

SİHİR VE EĞLENCE ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Güzelyurt Belediyesi'nin çocuklara yönelik düzenlediği yeni yıl etkinliğinin ilki bugün gerçekleşti. Atatürk Kültür Merkez’inde saat 09:30 ve 10:30 olmak üzere 2 seans gerçekleşen etkinlikte sihirli ve eğlence ile buluşan çocuklar doyasıya eğlendi.

Sihirli balon şov Barış, illüzyonist Enver Ertaş,  kukla ve jonglör gösterileriyle Erkan Obüs minik izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da düzenlenen seanslara katılarak yeni yıla sayılı günler kaldığına dikkat çekerek, belediyenin çocuklara yönelik eğlenebilecekleri bir organizasyon düzenlediğini söyledi. Çocukların yeni yılını kutlayan Özçınar, 2020 yılının öncelikle herkese sağlık getirmesini temenni etti.

Eğlence sonrasında çocuklara Güzelyurt Belediyesi tarafından birer hediye takdim edildi.

Etkinlik 23, 24 ve 25 Aralık 2019 tarihlerinde üç gün boyunca günde 2 seans olarak Atatürk Kültür Merkez’inde gerçekleşecek.