Cuma, 31 May 2019 09:09

GÜZELYURT BELEDİYESİ BAYRAM TEDBİRLERİ

Ramazan Bayramı tatili süresince Belediye tarafından verilmekte olan hizmetlerin düzenli olarak sürdürülebilmesi amacı ile birtakım tedbirler alınmıştır. Ayrıca herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için ekiplerin çalışma gün ve saatleri düzenlenerek, nöbetçi ekipler devreye konmuştur.

Temizlik Hizmetleri: Kent yol, sokak ve caddelerin temizlik hizmetleri bayram öncesi ve tüm tatil süresince kirliliğe meydan vermemek amacı ile devam ettirilecektir.

Ev ve işyeri atıkları: Merkezde bulunan işyeri ve konutların evsel atıkları tatil süresince normal program aksatılmadan ekiplerimiz tarafından kaldırılacaktır.

Su Hizmeti:

Normal program dahilinde kentin tüm bölgelerindeki şebekeye 24 saat kesintisiz su verilip herhangi bir şebeke arızasına karşı oluşturulan nöbetçi ekip tatil süresince devrede olacaktır.

Defin Hizmeti:

Tüm mezarlıklar bayram ziyaretleri için kontrol ve bakımdan geçirildi. Ayrıca tatil süresince mezarlıklarda görevli personel bulundurulup hizmetlerin aksamadan verilmesi sağlanacaktır.

Kolluk Hizmetleri: Oluşabilecek sorun ve şikayetlere anında müdahale edilebilmesi amacı ile tatil süresince nöbetçi kolluk ekipleri görevlendirilmiştir.

Tartı Hizmeti:

Tartı Merkezi bayram tatili süresince kapalı olup, bayram sonrası normal programa devam edilecektir. Tatil süresince 0542 888 8101 numaralı telefon gelecek taleplere cevap verecektir.

Salhane Hizmetleri:

Belediye mezbahasında kesimler 1-2-3 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak. Kesimhane 4-5 Haziran'da kapalı olup, 6 Haziran'da normal programına devam edecek.

Açık Pazar:

Açık Pazar bayram sonrası 8 Haziran Cumartesi 2019 tarihinde açık olacaktır.

Tahsilat ve İçme Suyu Kontör Yükleme Hizmeti:

Vatandaşlarımızın taleplerini karşılayabilmek ve su konusunda mağdur olmalarını önlemek amacı ile Güzelyurt Belediyesi Hizmet Binası 5 Haziran 2018 Çarşamba günü 09.00-13.00 saatleri arasında açık olacak.

Bu kategoriden diğerleri: « Hoşgeldin Bahar Konseri

Kıbrıs Tüp Bebeğim