Salı, 15 Aralık 2020 14:30

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Özçınar’ı makamında ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve  Başbakan Ersan Saner Güzelyurt’taki temasları çerçevesinde bugün Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar bugün gerçekleşecek görüşmede Güzelyurt’un sorunlarının görüşüleceğini,  su temin projesi ve bölgede tamamlanması gereken projelerle ilgili  görüş alışverişinde bulunacaklarını söyledi. Güzelyurt’un gelişmeye açık olduğunu ve merkezi hükümetle birlikte yapılacak istişareler neticesinde gerekli çalışmanın yapılacağını kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar, pandemi sürecine de değindi. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar virüsün dünyayı olumsuz etkilediğini ancak ülkemizde bu sürecin iyi yöneltildiğine dikkat çekerek, Sağlık Üst Kurulu’nun aldığı kararlarla halkı korumak zorundayız diyerek, salgının yayılmaması için halkın özen göstermesi çağrısında bulundu. Bugün yağan yağışların narenciye bölgesi olan Güzelyurt’a ve üreticiye bereketli gelmesini temenni eden Tatar, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ın 23 yıllık Belediye Başkanlığı süresince ilk kez Cumhurbaşkanı ve Başbakanın bir araya geldiğine de dikkat çekti.  

Başbakan Ersan Saner de Güzelyurt bölgesi için her türlü katkının yapılacağına vurgu yaparak, narenciye ile ilgili yaşanan sıkıntıların ilgili bakanlığın üretici birlikleriyle bir araya gelerek sıkıntıların giderileceğini söyledi.  Türkiye’den gelen suyun Güzelyurt’a ekonomik açıdan büyük katkı sağlayacağına işaret eden  Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ın 23 yıldır başarılı yerel yönetim örneği sergilediğine dikkat çeken Başbakan Saner Güzelyurt’un diğer ilçelerle yarışır örnek bir ilçe olduğunu vurguladı ve Özçınar’a çalışmalarında başarılar diledi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da yaptığı kısa konuşmada Türkiye’nin Güzelyurt’a yaptığı yapmış olduğu yatırımların bu bölgeye verilen önemin bir göstergesi olduğunu vurgulayarak bölünmüş yolların devamı ve tamamlanması için vizyon konulması gerektiğini savundu.  Özçınar Cumhurbaşkanı ve Başbakan a görevlerinde başarılar diledi.

Okunma 2150 defa

sikayet

gazete



Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi