Perşembe, 07 May 2020 13:10

Özçınar Polis Teşkilatı ve Sağlık Çalışanlarına Teşekkür Etti

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar Covid-19 virüsünün ülkemizde de görüldüğü andan itibaren göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı polis teşkilatı ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar Güzelyurt Kaymakamı Savaş Orakcıoğlu ile birlikte bugün saat 10:00’da Güzelyurt Polis Müdürü Eybil Efendiyi makamında ziyaret etti.  

Özçınar ziyarette yaptığı açıklamada mart ayı başında ülkemizde görülen covid-19 salgını nedeniyle gerek Bakanlar Kurulu’nun gerekse İlçe Emniyet Kurulu’nun almış olduğu tedbirler neticesinde bu sürecin sağlıklı bir şekilde yürütüldüğüne dikkat çekti.

Özçınar covid-19 ile yapılan mücadele kapsamında bölgede vaka sayısının olmaması ve yurtdışından gelen vatandaşların karantina süreçlerinin disiplinli şekilde tamamlanmasında Polis Teşkilatı’nın çalışmalarının takdire şayan olduğunu vurguladı. Özçınar, Meclis Üyeleri ve Güzelyurt halkı adına polis teşkilatına teşekkür ederek, hijyenik malzemelerden yer aldığı hediye paketini takdim etti.

Orakçıoğlu

Güzelyurt Kaymakamı Savaş Orakçıoğlu da yaklaşık 2 aydır covid-19 ile yapılan mücadelede bölgemizde ön planda olan polis mensuplarına teşekkür ederek, bundan sonra yapılacak çalışmalarda Teşkilatın aynı özveriyi göstereceğinden hiç şüphesi olmadığının altını çizdi.  Orakçıoğlu bundan sonraki süreçte de gerek Güzelyurt Belediyesi gerekse Güzelyurt Polis Müdürlüğü ile çalışmaların birlikte yürütüleceğini söyledi.

Efendi

Güzelyurt Polis Müdürü Eybil Efendi de konuşmasında yaklaşık 2 aydır dünyayı etkisi altına alan covid-19 salgının maalesef ülkemizde görüldüğünü kaydederek,  Bakanlar Kurulu’nun aldığı kararlar çerçevesinde Polis Teşkilatı olarak alınması gereken tedbirlerin Belediye ve Kaymakamlık ile birlikte yürütüldüğünü söyledi.  Salgının bitmediğini bundan sonraki süreçte aynı emniyet tedbirlerinin alınarak devam edeceğini kaydeden Eybil Efendi, halka çağrı yaptı.

Vatandaşların sokağa çıkma konusunda yasal emirlere riayet etmelerini isteyen Polis Müdürü ,  dışarıya çıkarken muhakkak maske takılması gerektiğinin altını çizdi.

Özçınar ve Orakcıoğlu daha sonra saat 12:00’da Güzelyurt Sağlık Ocağını ziyaret ederek bu süreçte görevlerini  özveri ile yürüten sağlık çalışanlarına da teşekkür ederek, hediye paketlerini takdim etti.

Okunma 2969 defa

sikayet

gazete



Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi