Çarşamba, 18 Mart 2020 11:02

İlçe Emniyet Kurulu Toplandı

Güzelyurt İlçe Emniyet Kurulu Toplandı

Güzelyurt İlçe Emniyet Kurulu corona virüsüne karşı alınacak önlemler konusuyla ilgili bugün yeniden bir araya geldi.

Güzelyurt Belediyesi toplantı salonunda saat 09:00’da gerçekleşen toplantıda sosyal yardım alan kişilere gıda, hijyen ve ilaç tedariki yapılması ile açık bulundurulması zorunlu olan işyerlerinin hijyen ve sağlık denetimlerinin devam edeceği kararı alındı.

Güzelyurt Kaymakamı Savaş Orakcıoğlu toplantı öncesi yaptığı açıklamada vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir ortamda hayatlarını sürdürebilmeleri için gerekli tüm çalışmaların yapıldığına dikkat çekti.

18/3/2020 TARİHİNDE GÜZELYURT İLÇE EMNİYET KURULUNDA ALINAN KARARLAR

• İlçe sınırlarında Sosyal Yardım Dairesinin belirleyeceği kişilere
  1. Hijyen
  2. Gıda paketi

Güzelyurt Kaymakamlığı ile Güzelyurt Belediyesi tarafından sağlanacaktır.

• İlaç tedariki; Güzelyurt Kaymakamlığı ve Güzelyurt Belediyesi Muhtarlıklarla birlikte tedarik edilmesi sağlanacaktır.

• İşçi yatı evlerinin denetimini; Güzelyurt Kaymakamlığı, Güzelyurt Belediyesi ve Çevre Koruma Dairesi yapacaktır.

• İlçe içinde açık bulundurulması zorunlu olan işyerlerinin hijyen ve sağlık denetimleri devam edecektir.

Savaş Orakçıoğlu                   Güzelyurt Kaymakamı

Mahmut Özçınar                    Güzelyurt Belediye Başkanı

Piyade Yüzbaşı Ferdi Behlül  Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı

Başmüfettiş Cem Kayabaşı    Güzelyurt Polis Müdürlüğü