Çarşamba, 20 May 2020 12:20

DP GENEL BAŞKANI FİKRİ ATAOĞLU ÖZÇINAR’I ZİYARET ETTİ

Demokrat Parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu bugün saat 10:00’da Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ı makamında ziyaret ederek, ülkedeki son gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

ATAOĞLU

DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu ziyarette yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta sonu Tepebaşı-Kalkanlı bölgesinde çıkan yangından duyduğu üzüntüyü ifade ederek, orman yangınlarında organizasyonun önemini vurguladı ve orman yangınları için alınacak tedbirlerin geciktiğine işaret etti.    

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülen Covid-19 salgını ile ilgili yerel yönetimlerin bu süreci çok iyi yönettiklerine dikkat çeken Ataoğlu,  Belediyelere kesilen %25’lik kesinti yerine takviye yapılması gerektiğini savundu. Tüm belediyelerin %25’lik kesintiye rağmen her yönüyle hizmet vermesinin takdire şayan olduğunun altını çizen Ataoğlu, belediyeler yasası ile ilgili olarak da Özçınar ile fikir alışverişinde bulundu.

ÖZÇINAR

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da kabulde yaptığı açıklamada öncelikle hafta sonu meydana gelen yangınla ilgili görüşlerini ortaya koyarak, yangının Tepebaşı’ndan başlayıp nasıl Güzelyurt’a kadar geldiğinin iyice araştırılması gerektiğini vurguladı. Orman yangınlarında profesyonel bir yapının oluşturulması gerektiğini vurgulayan Özçınar herhangi bir acil durumda veya çağrıda organizasyon olamadığımızı söyledi.  Orman yangınlarının söndürülmesinde veya yayılmasını önlemede araç gerecin en önemli unsurlardan biri olduğuna dikkat çeken Özçınar  belediyeler yasası ile ilgili görüş ve önerilerini Ataoğlu ile paylaştı.

 

Ziyarette Ataoğlu’na DP Genel Başkan Yardımcısı Tözün Tunalı, DP İlçe Başkanı Bülent Arkın, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Tunçtaşlı ve Genel Başkan Danışmanı Çelebi Ilık eşlik etti.

Okunma 2885 defa

sikayet

gazete



Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi