Pazartesi, 01 Haziran 2020 11:31

Özçınar, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nü kutladı

K. T. Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özçınar’ın mesajı şöyle:

“1 Haziran Dünya Çocuk Günü”, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu’nun (UNICEF) aldığı karar doğrultusunda kutlanan çok özel ve bir o kadar da anlamlı bir gündür.

Dünya çocuklarının refahını ilgilendiren konulara odaklanmak ve çocuk haklarına dikkat çekmek amacı taşıyan bu özel gün toplumların yarınını oluşturan çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir.

Görevimiz, çocuklarımızın hakları için mücadeleyi sonuna kadar sürdürmek, onlara daha güzel bir dünya bırakmak için çalışmaktır.

Tüm dünyada çocuklarımızın eşit şartlarda bir yaşam sürebilmeleri, ancak bu şekilde mümkün olacaktır.

Bu özel gün vesilesiyle, “1 Haziran Dünya Çocuk Günü”nü en içten dileklerimle kutlarken, tüm çocuklarımıza sevgilerimi iletir, sevgi ve barış içinde yaşayacakları sağlıklı nice güzel yarınlar dilerim.