Pazartesi, 01 Mart 2021 14:28

Güzelyurt Belediyesi Zabıta Ekipleri Denetimlerini Artırdı

Güzelyurt Belediyesi Zabıta ekipleri, Covid-19 sürecinde denetimlerini artırdı.

Halk sağlığı için denetimlerini sıklaştıran Zabıta ekipleri işletme ve vatandaşların pandemi kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulundu.

Zabıta ekipleri bugün gün içerisinde Güzelyurt kent genelindeki işletmeleri, Kaymakamlık Müfettişi ve polis eşliğinde 2 farklı grupta denetledi.

Zabıta ekipleri işyerlerini maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması ayrıca işletmelere giriş çıkış kayıtlarının yapılması ve ateş ölçülmesi gibi önem arz eden konularda da uyarılarda bulundu.

Özellikle banka önlerinde sosyal mesafeyi korumayan ve kalabalık oluşturan vatandaşlar ile market sahipleri de uyarıldı.

Güzelyurt Belediyesi, Kaymakamlık ve Polis ile işbirliği içerisinde denetimlerini aralıksız sürdürecek.