Perşembe, 06 May 2021 16:57

Özçınar UCLG-MEWA Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Güzelyurt Belediye Başkanı ve K.T. Belediyeler Birliği Başkanı Mahmut Özçınar Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Toplantı  13:00-15:30 saatleri arasında Gebze Belediyesi’nin katkıları ile çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

UCLG-MEWA Yönetim Kurulu üyeleri perspektifinden Orta Doğu ve Batı Asya Bölgesindeki sorunların çözülmesinde yerel yönetimlerin rolünü artırmayı amaçlayan toplantı sonrası, 16:00-17:45 saatleri arasında NDI Türkiye ile UCLG-MEWA işbirliğinde yürütülen “KATILIYORUZ” Programı kapsamında  “Sivil Katılım Ortak Webinarı” da düzenlendi.

Katılımcı Demokrasi Küresel Gözlemevi’nin (IODP) katkılarıyla gerçekleşen Webinar’da,  yerel liderlerin perspektifinden sivil katılım örnekleri paylaşıldı.