Cuma, 08 Ekim 2021 15:38

Özçınar “Kalkınma Yerelden Başlar”

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar bugün Muhtarlar Derneği Başkanı Akay Darbaz’ın daveti üzerine ülkemizde bulunan Türkiye Muhtarlar Federasyonu onuruna verilen öğle yemeğine katıldı.

Güzelyurt Lara Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe Bağımsız Güzelyurt Milletvekili Hasan Büyükoğlu, Güzelyurt Belediyesi Asbaşkanı Osman Kasaboğlu, KKTC Muhtarlar Derneği Başkanı Akay Darbaz,  Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ve çok sayıda muhtar katıldı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar yemekte yaptığı konuşmada anavatan ile yavru vatan arasındaki bilgi ve tecrübe paylaşımının önemine dikkat çekerek, kalkınmanın yerelden başladığının altını çizdi. Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ile Türkiye Belediyeler Birliği arasında geçtiğimiz günlerde ilk kez bir protokol imzalandığını ve bu kapsamda ortak projeleri hayata geçirme arzusunda olduklarını ifade eden Özçınar, muhtarlar arası kurulacak ilişkilerin bölgesel sorunların çözümünde bilgi ve tecrübe paylaşımının önemli olduğunu vurguladı.

Bağımsız Güzelyurt Milletvekili Hasan Büyükoğlu , Muhtarlar Derneği Başkanı Akay Darbaz,  Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal da anavatan yavru vatan arasındaki  ilişkilerin gelişerek birlik ve beraberlik içinde devam edeceği mesajını verdiler.

Okunma 1227 defa

sikayet

gazete



Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi

Kıbrıs Tüp Bebek Hastanesi