Salı, 28 Aralık 2021 13:08

Güzelyurt Belediyesi Yeni Yıl Tedbirlerini Aldı

Güzelyurt Belediyesi yeni yıl (31 Aralık 2021) ve tatil süresince (1-2 Ocak 2022) herhangi bir sorun yaşanmaması amacı ile ilave tedbirler alarak, nöbetçi ekipler devreye koydu.

Temizlik Hizmetleri: Kent, yol, sokak ve caddelerin temizlik hizmetleri kirliliğe meydan vermemek amacı ile normal programında devam ettirilecektir.

Ev ve İşyeri Atıkları: İşyeri ve konutların evsel atıkları tatil süresince normal program aksatılmadan ekiplerimiz tarafından kaldırılacaktır.

Su Hizmetleri: Normal program dahilinde kentin tüm bölgelerindeki şebekeye 24 saat kesintisiz su verilip herhangi bir şebeke arızasına karşı oluşturulan nöbetçi ekip tatil süresince devrede olacaktır.

Kolluk Hizmetleri: Oluşabilecek sorun ve şikayetlere anında müdahale edilebilmesi amacı ile nöbetçi ekipler devrede olacaktır.

Tartı Merkezi Hizmeti: Merkez Tartı ve Cypfruvex Tartı Merkezi tatil süresince kapalı olup 3 Ocak 2022 Pazartesi günü normal programına devam edecektir. Tatil süresince oluşabilecek taleplere 05338349507 numaralı telefon cevap verecektir.

Salhane Hizmeti: Belediye mezbahası 1 Ocak 2022 Cumartesi günü kapalı olup, kesimler 2 Ocak 2022 Pazar günü rutin olarak devam edecektir.

Defin Hizmetleri: Yeni yıl tatili süresince görevli personel bulundurulup hizmetlerin aksamadan verilmesi sağlanacaktır.

Açık Pazar: Güzelyurt Açık Pazar 1 Ocak Cumartesi günü kapalı olacaktır.

İçme Suyu Kontür Yükleme Hizmeti: Ön ödemeli su sayacı bulunan vatandaşlar ihtiyaç hasıl olması durumunda Kapalı Pazar, Bostancı Şube Binası ve Kalkanlı Şubeleri'nde bulunan paypoint noktalarından 24 saat su yüklemesi yapılabilir.

Alınan tedbirlerin yanısıra tüm ihtiyaçlar ve şikayetler için 0548 829 3243, 0548 829 3244, 0548 829 32 45 ve 0548 829 32 65 numaralı telefon hatları vatandaş şikayet ve isteklerini karşılamak ve hizmet vermek üzere tahsis edilmiştir.

Vatandaşın Yeni Yılını Kutlar, Sağlıklı Günler Dileriz.

GÜZELYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI