Perşembe, 19 May 2022 10:11

Özçınar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Törenine Katıldı

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar bugün saat 09:00 Güzelyurt Atatürk Anıtı önünde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yıl kutlama törenine katıldı.

Protokol sırasına göre anıta çelenklerin konulmasıyla başlayan törende 1 dakikalık saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı eşliğinde bayraklar göndere çekildi.

Törende K.T.B.K. 49. P. Alay Komutanlığınca Piyade Teğmen İrfan Doğuhan Çetin, Kaymakamlık adına Güzelyurt Türk Maarif Koleji Tarih Öğretmeni Duygu Geylan günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptılar.

GTMK Öğrencileri Ayşe Nur Kayıkçı  tarafından “Kurtuluş Destanı” ve Zenan  Fırıncıoğlu tarafından “Bandırma   Vapuru” adlı şiiri okumasıyla buradaki tören sona erdi.