Perşembe, 01 Eylül 2022 10:18

Yenilenen Bostancı Şubesi Açılıyor

Belediyemiz Tarafından Yeniden Projelendirilip Tamamlanan Bostancı Şube Binamızın ve Atatürk Anıtı’nın Açılış Töreni Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın katılımıyla bugün gerçekleşiyor.

Güzelyurt Belediyesi halkın yaşam kalitesini yükseltmek ve Belediye hizmetlerinin vatandaşlara doğrudan ulaşımını daha kolay sağlamak amacı ile yeni şube binalarını inşa etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda bölge halkının yaşam kalitesini yükseltecek yatırımlara yönelen Güzelyurt Belediyesi, Bostancı Şube binasını projelendirilip  yeniden inşa etti.  2020 yılında çıkılan ihale kapsamında mevcut bina yıkılarak, yerine daha modern bir yapı inşa edildi. Yeni şube binası ile Bostancı halkı belediye hizmetlerinden doğrudan daha sağlıklı bir şekilde yararlanacak.

Engelli Dostu olarak inşa edilen  yeni şube binasında giriş bölümü ( bekleme salonu) 1 Başkanlık, 1 sekreterlik, 1 vezne, mutfak olmak üzere toplam  4 oda ve biri engelli olmak üzere 3 adet wc bulunuyor.